torsdag den 2. december 2010

Dag 02 meningen med dit blognavn

Mit allerførste indlæg her på bloggen fortalte lidt om hvorfor det li blev troldemoar. Kort og godt er det fordi jeg er lidt af en troldemor, jeg knuselsker mine nærmeste og allermest når det hele ikke er perfekt.
Anne Linnet sang en gang for længe siden: "mit hjerte ynder ikke disse pyntehave-børn, der står i bed og intet ved om synd og bitter savn, mit hjerte hader pæne voksnes hækkeklippesaks, og som med ren samvittighed tør nævne gud ved navn.....det er på vilde buske verdens sjældne blomster gror"
Nogle gennemgående værdier jeg har taget med hjemmefra er at verden sjældent er perfekt, der er altid en grund til hvorfor vi handler som vi gør, alle besidder noget godt og at man ikke skal svømme med strømmen bare fordi de andre gør.
Nu da jeg selv er blevet mor er det nogle af de ting jeg ønsker at gi videre. Jeg er troldemoar fordi mit hjem aldrig ku være med i Bo Bedre, min unge altid vi ha hjemmelavede huer og flyverdragt købt i genbrugsbutikken, jord under neglene  og rotter på loftet. Men vi vil altid ha masser af varme og hjerterum og plads til nye ideer. Som fks dette hjemmesyede nisse/ find-holger kostume:

1 kommentar:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hvor er han bare skøn..
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi