Dette foto yder slet ikke kagen retfærdighed, men er det bedste jeg har.
Bundene er fra frk. Jensens bagebog, fyld er: nøddecreme, bananer og flødeskum vendt i lidt stærk kaffe. MEN glasuren var mmmmmmmmmmmmm og lidt til.
Mokkaglasur fra Muffins af Johan Åkerberg
(genial must-have for alle muffin elskere)
75 g smør
3/4 dl stærk kaffe
1/2 dl kakao (pulver gik jeg ud fra)
1 1/2 spk vanilliesukker (brugte dog kun 1/2, for syntes det lød voldsomt)
5 dl flormelis
Smelt smør i en gryde.Tilsæt kaffe, kakao, vanilliesukker og flormelis og bland det hele godt.
Denne portion gav rigeligt til en lagkagen, næsten også til to.
Morfar fandt en plys pingvin som han syntes lilletrolden skulle have. Den kunne ikke stå selv og var derfor temlig påtrængende, men god at putte med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar