mandag den 15. november 2010

Absolut ikke særlig meget kreativt

Ikke meget kreativt er det blevet til i sidste uge, og det der er blevet kreeret skal gives til julegaver, så det kan man ikke prale ad endnu..
Den foregangne uge har dog ikke været kedelig.
Torsdag besøgte vi troldeungens vuggestue, han syntes det var mægtigt med alle de store drenge...mor og far syntes det var lige voldsomt nok...men heldigvis er der et par måneder til han ska starte.
Fredag stod den på babymassage i mødregruppen, det syntes troldeungen også var mægtigt. Aften og nat passede troldefar ungen, for mor her skulle i byen for første gang i laaaang tid.
Fredag var også den dag troldeungen blev et halvt år...tiden går så stærkt! syntes det var igår denne lille klump lå ved siden af mig ogt vi begge kæmpede for ikke at falde i søvn..
og så lige pludselig sidder han selv og snakker med og griner med...

Dette billede er taget sidste uge da jeg skulle prøve min nye mobil.

Jeg tog vel 10 billeder hvor han lukkede det ene øje på dem alle sammen..ligner lidt klokkeren fra notre dame :)

I nat har vi så ikke lukket et øje for lille trolden er blevet forkølet, og det er ikke let at trække vejret når man sover med sut og næsen er stoppet til... så vi sender mariehøner til vejrs og håber på godt vejr.

2 kommentarer:

Micha sagde ...

Håber han snart bliver rask.. her har et løftet hovedgærde virket lidt, men hosteriet er der vist ikke noget at gøre ved :)
Tillykke med de 6 måneder fredag :)
KH Micha

Cilla sagde ...

Hej tjejen du vann 3:e pris i min giveaway! grattis! Du kan väl maila mig så jag kan ordna med din vinst. cecilia.gritti@live.se
P.S jag tänkte att om du vill kan du välja en mössa istället för armband...